Nopeutta & reaktiota agilityohjaajille-workshop 10.11.19 Klo 14.15-16 Riihimäki

37,00 

Nopeus ja vikkelä reaktiokyky ovat monelle koiraurheilijalle ja erityisesti agilityurheilijalle supertärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa treenata säännöllisesti. Koiraurheilija voi nopeilla jaloilla ja vikkelällä reagointikyvyllä pelastaa monta haastavaa tilannetta.

Koiraurheilijoille räätälöityssä workshopissa opiskellaan fysioterapeutin johdolla koiraurheilijan nopeuskestävyys-, nopeusvoima-, ja reaktioharjoittelun perusperiaatteita, jonka jälkeen opitut asiat viedään käytäntöön toiminnallisen harjoittelun kautta.

Harjoitellaan:

  1. Nopeaa reagoimista ärsykkeisiin
  2. Kiihdytyksiä, jarrutuksia ja rytmitystä.
  3. Nopeus- ja reaktio – harjoituksia yhdistettynä agilityn ohjaustekniikoihin.

Saat taatusti paljon uusia ideoita. Tule mukaan treenaamaan nopeutta ja vikkelää reagointikykyä hyvässä koiraihmisten porukassa ja hauskalla tavalla! 

Workshopin ohjaa Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, Agility-, TOKO-, ja Canicross – urheilija Kaisa Urbanus. Kaisalla on vankka asiantuntemus ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, lihasvammojen ehkäisemisestä, erilaisten ryhmien liikunnanohjaamisesta sekä vahva lajituntemus agilitystä. 

Kenelle?

Workshop sopii mainiosti eri koiraurheilulajien ohjaajille ja kaikentasoisille liikkujille. Nyt liikuntataustalla ei ole väliä ja harjoitteet sopivat eritasoisille liikkujille. 

Milloin?

Su 10.11.2019 Klo 14.15 – 16.00

Missä?

Dog Inspiration Arena. Hermannintie 12, Riihimäki.

Ilmoittautuminen?

Ilmoittaudu valmennukseen maksamalla kurssimaksu oheisen linkin kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Ilmoittaudu ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Hinta 29€, kun ilmoittaudut viimeistään 27.10.2019

Normaalihinta 37€ (sis. alv. 10%)

Varastossa