Kuunteluoppilaaksi “Nopeutta- ja reaktiota agilityohjaajille – workshopiin” Vantaalle 8.9.2019 klo 12 -14

17,00 

Haluaisitko osallistua workshopiin, mutta haluaisit syystä tai toisesta seurata sivusta? Tule kuunteluoppilaaksi seuraamaan muiden harjoittelua ja oppimaan sivusta seuraten.

Nopeus ja vikkelä reaktiokyky ovat monelle koiraurheilijalle ja erityisesti agilityurheilijalle supertärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa treenata säännöllisesti. Koiraurheilija voi nopeilla jaloilla ja vikkelällä reagointikyvyllä pelastaa monta haastavaa tilannetta.

Koiraurheilijoille räätälöityssä workshopissa opiskellaan fysioterapeutin johdolla koiraurheilijan nopeuskestävyys-, nopeusvoima-, ja reaktioharjoittelun perusperiaatteita, jonka jälkeen opitut asiat viedään käytäntöön toiminnallisen harjoittelun kautta.

Harjoitellaan:

  1. Nopeaa reagoimista ärsykkeisiin
  2. Kiihdytyksiä, jarrutuksia ja rytmitystä.
  3. Nopeus- ja reaktio – harjoituksia yhdistettynä agilityn ohjaustekniikoihin.

Workshopin ohjaa Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, Agility-, TOKO-, ja Canicross – urheilija Kaisa Urbanus. Kaisalla on vankka asiantuntemus ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, lihasvammojen ehkäisemisestä, erilaisten ryhmien liikunnanohjaamisesta sekä vahva lajituntemus agilitystä. 

Milloin?

Su 8.9.2019 Klo 12.00 – 14.00

Missä?

Agria Areena, Vantaa.

Ilmoittautuminen?

Ilmoittaudu kuunteluoppilaaksi maksamalla kurssimaksu oheisen linkin kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Ilmoittaudu ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Hinta 17€ (sis. alv. 10%)

Varastossa