Koiraurheilijoiden nopeus- ja reaktio Workshop Vantaalla 8.9.2019 klo 12 -14

45,00 

Koiraurheilija! Kiinnostaako nopeustreeni?

Nyt on tarjolla energinen ja hauska treenipäivä juuri sinulle! Nopeus ja vikkelä reaktiokyky ovat monelle koiraurheilijalle ja erityisesti agilityurheilijalle supertärkeitä ominaisuuksia, joita kannattaa treenata säännöllisesti. Agilityurheilija voi nopeilla jaloilla ja vikkelällä reagointikyvyllä pelastaa monta haastavaa tilannetta agilityradalla.

Koiraurheilijoille räätälöityssä workshopissa opiskellaan fysioterapeutin johdolla koiraurheilijan nopeuskestävyys-, nopeusvoima-, ja reaktioharjoittelun perusperiaatteita, jonka jälkeen opitut asiat viedään käytäntöön toiminnallisen harjoittelun kautta. Tule mukaan treenaamaan nopeutta ja vikkelää reagointikykyä hyvässä koiraihmisten porukassa ja hauskalla tavalla! 

Saat taatusti workshopista mukaan paljon uusia ideoita, miten yhdistää nopeustreeniä omaan arkeesi esim. iltalenkkeihin koiran kanssa ja miten kehittyä omassa koiraurheilulajissasi nextille levelille!

Workshopin ohjaa Fysioterapeutti, fysiikkavalmentaja, Agility-, TOKO-, ja Canicross – urheilija Kaisa Urbanus. Kaisalla on vankka asiantuntemus ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön toiminnasta, lihasvammojen ehkäisemisestä, erilaisten ryhmien liikunnanohjaamisesta sekä vahva lajituntemus agilitystä. 

Kenelle?

Workshop sopii mainiosti eri koiraurheilulajien ohjaajille ja kaikentasoisille liikkujille. Nyt liikuntataustalla ei ole väliä ja harjoitteet sopivat eritasoisille liikkujille. 

Milloin?

Su 8.9.2019 Klo 12.00 – 14.00

Missä?

Agria Areena, Vantaa.

Ilmoittautuminen?

Ilmoittaudu valmennukseen maksamalla kurssimaksu oheisen linkin kautta. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Ilmoittaudu ajoissa, paikkoja on rajoitettu määrä!

Hinta 45€ (sis. alv. 10%)

Varastossa