KOIRANOHJAAJIEN FYSIIKKATREENIT

FYSIIKKATREENIT OVAT TAUOLLA 2021

Fysio Unleashin koiranohjaajien fysiikkavalmennuksien tarkoituksena on parantaa koiranohjaajan suorituskykyä, vähentää vammariskiä ja kasvattaa nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta treenaamisen ilosta tinkimättä. Treeneihin ovat olleet lämpimästi tervetulleita he, joilla on ollut hetken tauko liikunnasta ja myös he, ketkä haluavat kohottaa kuntoaan entisestään.  

Treenikauden aluksi osallistujat ovat saaneet osallistua vapaaehtoiseen fysioterapeutin alkukartoitukseen, jossa käydään läpi kehon liikelaajuudet, mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, kehon yleinen tilanne ja henkilökohtaiset tavoitteet.  Treenit vetää agilityurheilija, Valviran hyväksymä Fysioterapeutti AMK sekä parhaillaan eläinfysioterapeutiksi erikoistuva Kaisa Urbanus.

FYSIIKKATREENIT TILAUKSESTA SINUN RYHMÄLLESI

Kokoa oma koiranohjaajien fysiikkatreeneistä kiinnostunut porukka ja kutsu meidät vetämään fysioterapeutin fysiikkatreenit sinun harrastushallillesi- tai kentällesi. Yksittäisten treenien hinnat ryhmäkoosta, sijainnista ja treenien sisällöstä riippuen alkaen 65€/h (sis. alv.) Kysy tarkkaa tarjousta info@fysiounleash.com!