Koiranohjaajien fysiikka-
valmennuspalvelut

Fysio Unleashin koiranohjaajien fysiikkavalmennuksien tarkoituksena on parantaa koiranohjaajan suorituskykyä, vähentää vammariskiä ja kasvattaa nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta treenaamisen ilosta tinkimättä. Treeneihin ovat olleet lämpimästi tervetulleita he, joilla on ollut hetken tauko liikunnasta ja myös he, ketkä haluavat kohottaa kuntoaan entisestään.  
Treenikauden aluksi osallistujat ovat saaneet osallistua vapaaehtoiseen fysioterapeutin alkukartoitukseen, jossa käydään läpi kehon liikelaajuudet, mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, kehon yleinen tilanne ja henkilökohtaiset tavoitteet. 
Treenit vetää agilityurheilija, Valviran hyväksymä Fysioterapeutti AMK sekä parhaillaan eläinfysioterapeutiksi erikoistuva Kaisa Urbanus.
Syys-talven 2020 Agilityohjaajien fysiikkaryhmätreenit 
tiistaisin 20.10.2020 – 22.12.2020 klo 17.30 – 18.30. 
Ryhmä TÄYNNÄ.
Huom! Fysiikkatreenit tauolla 30.11.20 – 31.01.21
 corona – suosituksia noudattaen.
agilityohjaajien fYsiikkatreeniT

Kokoa oma koiranohjaajien fysiikkatreeneistä kiinnostunut ystäväporukka ja kutsu Fysio Unleash & Fysioterapeutti Kaisa Urbanus vetämään treenit sinun harrastushallillesi- tai kentällesi.

Yksittäisten treenien hinnat ryhmäkoosta, sijainnista ja treenien sisällöstä riippuen alkaen 65€/h (sis. alv.) Kysy tarkkaa tarjousta info@fysiounleash.com! 

HUOM! Poikkeuksellisen koronatilanteen vuoksi keväälle 2021 ei ole suunnitteilla uutta fysiikkatreeniryhmää. 

Voit kuitenkin koota oman porukan ja tiedustella fysioterapeuttia valmentamaan: info@fysiounleash.com.