KOIRANOHJAAJIEN FYSIIKKATREENIT

Fysio Unleashin koiranohjaajien fysiikkavalmennuksien tarkoituksena on parantaa koiranohjaajan suorituskykyä, vähentää vammariskiä ja kasvattaa nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta treenaamisen ilosta tinkimättä. Treeneihin ovat olleet lämpimästi tervetulleita he, joilla on ollut hetken tauko liikunnasta ja myös he, ketkä haluavat kohottaa kuntoaan entisestään.  

Treenikauden aluksi osallistujat ovat saaneet osallistua vapaaehtoiseen fysioterapeutin alkukartoitukseen, jossa käydään läpi kehon liikelaajuudet, mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat, kehon yleinen tilanne ja henkilökohtaiset tavoitteet.  Treenit vetää agilityurheilija, Valviran hyväksymä Fysioterapeutti AMK sekä parhaillaan eläinfysioterapeutiksi erikoistuva Kaisa Urbanus.

FYSIIKKATREENIT / KESÄKAUSI 2021

Agilityohjaajien fysiikka ja kognitiiviset taidot – treenit 

Fysiikkatreenit agilityohjaajille, jotka haluavat kohottaa kuntoa, parantaa ketteryyttään sekä agiliytaitojaan. Suunnitteilla pk – seudulle ulkotreenit heinä – elokuulle 2021. Ryhmäkoko max. 9 hlö.

Käy kurkkimassa Fysio Unleashin Instagramista “Valmennukset” – storysta kesäkauden 2020 fysiikkatreenien tunnelmia!

FYSIIKKATREENIT / KEVÄTKAUSI 2021

Syksyllä 2020 aloittanut agilityohjaajien fysiikkatreeniryhmä treenaa 
Tiistaisin 18.05.2021 – 08.06.2021 klo 17.30 – 18.30. 
Ryhmä TÄYNNÄ.
 

FYSIIKKATREENIT TILAUKSESTA SINUN RYHMÄLLESI!

Kokoa oma koiranohjaajien fysiikkatreeneistä kiinnostunut ystäväporukka ja kutsu Fysioterapeutti Kaisa Urbanus vetämään treenit sinun harrastushallillesi- tai kentällesi.

Yksittäisten treenien hinnat ryhmäkoosta, sijainnista ja treenien sisällöstä riippuen alkaen 65€/h (sis. alv.) Kysy tarkkaa tarjousta info@fysiounleash.com! 

KÄY TUTUSTUMASSA BLOGIIN

Agilityurheilevan fysioterapeutin ja ajatelmia agilitystä ja sen oheisharjoittelusta; fysiikka-, liikkuvuus- ja kehonhuoltoharjoittelusta sekä ennen kaikkea hyvinvoinnista. Agilityn- ja fysioterapianhuuruiset lasit silmille ja tervetuloa mukaan blogiin!