HENKILÖKUNTA

KAISA URBANUS,
FYSIOTERAPEUTTI AMK

Olen kolmekymppinen fysioterapeutti ja eläinfysioterapeutti Vantaalta. Vahvuuteni ja kiinnostuksen kohteeni fysioterapian saralla ovat aikuisten ja nuorten tuki- ja liikuntaelinvaivat. Fysioterapiassa katson ihmistä kokonaisuutena ja pyrin selvittämään ongelmien taustat mahdollisimman kattavasti. Ohjaan työssäni ajoittain myös fysiikkatreenejä urheilijoille sekä selkäystävällistä liikuntaa Pääkaupunkiseudun selkäyhdistyksen kuntoilijoille.

Valmistuin fysioterapeutiksi v. 2018 Saimaan ammattikorkeakoulusta ja eläinten fysioterapeutiksi v.2021 Satakunnan ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt ihmisten fysioterapeuttina neurologian ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa sekä sairaalassa, että yksityisellä puolella. Lopulta yrittäjyys vei mennessään ja  perustin oman yrityksen, Fysio Unleashin. 

Olen aina ollut itse monipuolinen liikkuja ja monen urheilulajin ystävä. Vapaa – aikani kuluu tällä hetkellä pitkälti boulderoinnin, kuntosalin & koiraurheiluharrastusten parissa.  Agilityssa kilpailen 1. & 3. luokassa. 

ERIKOISTUMISOPINNOT:

Tervetuloa vastaanotolleni!