Ajankohtaista

Fysio Unleash täyttää toukokuussa 3v!

 
Tämän kunniaksi 11.5 – 25.5.22 ajan kaikki 3 ja 5 kerran sarjakortit hieronta- ja fysioterapiapalveluihin -10%! Sarjakortit ovat voimassa 12kk ostopäivästä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Lämmin kiitos kaikille ihanille asiakkaille, joiden ansiosta on ollut ihana tehdä työtä yrittäjänä hymy huulilla joka päivä!
 
Sarjakortin voi ostaa etänä kotisohvalta käsin täällä! Klik! tai vaihtoehtoisesti se onnistuu myös paikan päällä oman vastaanottokäynnin yhteydessä. Voit laittaa myös viestiä (+358) 45 7875 6520 tai info@fysiounleash.com.
 
Tutustu sarhakorttien hintoihin täällä. Klik!
 
Nähdään vastaanotolla!

Nyt voit maksaa hieronta- tai fysioterapiakäynnin hyvinvointiedulla!

 
Aika ajoin kysellään, että voiko Fysio Unleashilla hierontaa tai fysioterapiaa maksaa hyvinvointiedulla tai seteleillä. Nyt voi! 
 
Asiakkaiden toiveesta otettiin käyttöön uusina maksutapoina maaliskuusta 2021 lähtien SmartumPay, E-passi hyvinvointietu & Eazybreak Hyvinvointietu. Tarkista käyvätkö omat liikuntasetelisi hieronta- tai fysioterapiapalveluihin ja varaa aikasi!
 
Tervetuloa hoitopöydälle!
 
 

KORONATIEDOTE 1.3.2021

Hyvä asiakas,
 
Fysioterapia- ja hierontavastaanotto on ajanvarausten mukaan normaalisti avoinna, mutta koronavirusta torjuvat metodit ovat toki jatkuvassa päivittäisessä käytössä.
 
 
🙏 Ja ISO KIITOS ihanat asiakkaani, että olette tulleet vain terveenä hoitoihin ja noudattaneet esimerkillisesti toimintaohjeita jo vuoden ajan.
 
Jatketaan samaa rataa, kiitos! 😊
 
Fysioterapeutti Kaisa Urbanus
 

Muista ystävää 14.2.2021!

Ystävänpäivän tarjous
 
Ystävänpäivän kunniaksi -10€ hieronta- ja fysioterapiapalveluista sekä lahjakorteista!
 
Hyödynnä tarjous 9.2. – 14.2.21 ostamalla lahjakortti tai varaamalla aika itsellesi tai ystävällesi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. HUOM! Vastaanottoajan ei tarvitse olla 9.2. – 14.2.21, kunhan ajanvaraus tapahtuu tuolloin. 
  
Toiminta – ohjeet: 
 
 Lahja- ja sarjakortit ovat toistaiseksi voimassa ja ne on käytettävä Vantaan Rajakylässä vastaanotolla osoitteessa Pallotie 33 As 1, 01280 Vantaa.
 
Ihanaa ystävänpäivää!
 

Hieronta - lahjakortit pukinkonttiin!

 
Joulu lähestyy!
 
Hemmottelisitko ystävääsi, perheenjäsentä tai itseäsi tänä jouluna hieronta – lahjakortilla?
 
Fysio Unleashin joulutarjous lahjakorteista:
Hieronta 60min – 40€ (Norm 49€)
Hieronta sarjakortti 3 x 60min – 115€ (Norm 125€)
Hieronta 90min – 60e (Norm 69€)
Hieronta sarjakortti 3 x 90min – 165€ (Norm 180€)
 
Tarjouksen voi lunastaa Fysio Unleashin verkkokaupassa sekä vastaanotolla 1.12 – 23.12.2020. Jos tulet vastaanotolle tekemään ostoksia, niin ota etukäteen yhteyttä ja varmista, että olemme tuolloin paikan päällä. 
 
Joulutarjouksen lahja- ja sarjakortit ovat toistaiseksi voimassa ja ne on käytettävä Vantaan Rajakylässä vastaanotolla osoitteessa Pallotie 33 As 1, 01280 Vantaa.
 
Rauhaisaa joulunodotusta!
 

Muista isää 8.11.2020!

Isänpäivä on jo kulman takana! 
 
Tulevan isänpäivän kunniaksi kaikki hieronnan ja fysioterapian lahjakortit nyt -10% verkkokaupasta koodilla ”Isä”!
 
Lahjakortit ovat toistaiseksi voimassa ja ne on käytettävä Vantaan Rajakylässä vastaanotolla osoitteessa Pallotie 33 As 1, 01280 Vantaa.
 
Tarjous voimassa 30.10.2020 – 8.11.2020.
 

Talvikauden 2020 agilityohjaajien fysiikkatreenien ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Agilityohjaajien fysiikkatreenien talvikausi on  20.10 – 22.12.2020 tiistaisin klo 17.30 – 18.30 (10 kertaa) ja ilmoittautuminen on NYT avoinna!
 

// 21.9.2020

Kesän 2020 kuulumisia

☀️ Kesä on vierähtänyt jo loppukesän puolelle! Kesän lomailut on omalta osaltani lomailtu. Fysio- ja hierontavastaanotto sekä fysiikkaryhmät pyörivät jo täydellä vauhdilla, kiitos ihanien asiakkaiden! 🙏
 
Syksy tuo aina uutta mukanaan ja omalta osaltani tulevana syksynä saan pukea koulurepun selkään. Lähden nimittäin erikoistumaan eläinfysioterapeutiksi Satakunnan amk:n. Into on suuri taas oppia uutta ja fiilikset aivan mahtavat!
 
Fysio – ja hierontavastaanotto jatkaa Vantaan Rajakylässä aivan entiseen malliin. Ei siis huolta, aikoja löytyy jatkossakin! 😊
 
Sellaisia kuulumisia täällä. Mitäs sinne?
 
Ihanaa loppukesää just sulle! ☀️
 
Kesäisin terveisin, 
Fysioterapeutti Kaisa 
 

//18.8.2020

Fysio Unleash juhlii 1-vuotispäiviä!

Fysio Unleashin syntymäpäivätarjoukset voimassa, kun varaat ajan 1.6 – 7.6.2020 ja varaus maksetaan hoidon yhteydessä paikan päällä korttimaksulla. Tervetuloa!

Huom! Tarjousta ei voi hyödyntää etukäteen maksaessa Timman kautta.

Fysio Unleashin verkkokaupan sähköisissä lahjakorttiostoissa tarjouksen saa hyödynnettyä verkkokaupan maksuvaiheessa alennuskoodilla ”alennus20” ja sarjakortti-ostoissa alennuskoodilla ”alennus10”.

Fysio Unleash juhlii 1 v - juhlapäivää!

Fysioterapia vantaa

Fysio Unleash ja urani yrittäjänä juhlii 1.6.2020 1-vuotissyntymäpäiviä! Hiphei! 🙌 🎂

Yrityksen ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon lämpöisiä asiakaskohtaamisia fysioterapia- ja hierontavastaanotolla, huikeita onnistumisen elämyksiä agilityohjaajien fysiikkavalmentamisen parissa sekä ihania jumppahetkiä selkäryhmien ohjaamisen parissa.

Kulunutta vuotta voi näin yrittäjänä katsoa taaksepäin hymy huulilla ja todeta, että olipa mahtava idea perustaa Fysio Unleash ja lähteä kokeilemaan siipiä yrittäjänä. ISO KIITOS kuuluu kaikille ihanille asiakkaille, jotka ovat tehneet työpäivistä elämäntäyteisiä ja sellaisia, että työpäivään voi aina aamulla herätä ilomielin! 🙏

Lämmin kiitos kaikille kuluneesta vuodesta! Jatketaan innolla, ilolla ja sinnikkyydellä seuraavia vuosia kohti! 

PS. Pysy kuulolla! Ma 1.6.2020 julkaistaan Fysio Unleashin synttäritarjoukset!

// 28.5.2020

Kuntoa koiranohjaajalle - treenit starttaavat elo-syyskuussa 2020

Kuntoa koiranohjaajalle 4 – 6 hlö:n pienryhmätreenit ulkokentällä Vantaalla starttaavat          elo-syyskuussa 2020, mikäli saamme ryhmän täyteen ja aluehallintaviraston rajoitukset sallivat pienliikuntaryhmien järjestämisen koronarajoitukset huomioiden.

Treeneissä teemoina koiranohjaajan peruskuntoharjoittelu, ketteryys-, liikkuvuus-, kehonhahmotus- sekä kehonhuoltoharjoittelu.

Treenikausi kestää 6 viikkoa sisältäen 1h / vko – treenit ja vapaaehtoisen fysioterapeuttisen alkukartoituksen (1h) ennen treenikauden aloitusta.

Kenelle?

Elo - syyskuun 2020 ryhmä täynnä!

// 13.5.2020 (Päivitetty 22.5.2020)

Etä-fysioterapia videoyhteydellä nyt saatavilla!

Haluaisitko konsultoida etänä fysioterapeuttia tuki- ja liikuntaelinvaivastasi? Kaipaisitko vinkkejä venyttelyyn tai kivunhallintaan kotisohvalta käsin? 

Nyt on mahdollista varata aika etä-fysioterapiaan videon välityksellä. Videovastaanottoa varten tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Varaa aika nettiajanvarauksesta  ja saat sähköpostin kautta etukäteen ohjeet videosovelluksen asennukseen ja linkin etäyhteyteen liittymiseksi. Maksu Timman kautta / laskutuksella jälkikäteen.

Etä-Fysioterapian hinnat:

45 min = 35€

30 min = 25€

15 min = Kokeilukerta ilmainen ennen 3.5.2020 varatuissa ajoissa.

// 23.4.2020

Ajankohtaista corona - viruksen vaikutuksista vastaanottotyöhön.

14.03.2020

Fysioterapia- ja hierontavastaanottoni on avoinna toistaiseksi normaaliin tapaan.

📌Kiinnitetään nyt korona-viruksen aikana erityishuomiota käsihygieniaan eli käy pesemässä kädet huolellisesti saippualla ennen hoitotilaan saapumista. Vastaanotolla on nyt tehostettu kaikin puolin tilojen puhtaanapitoa ja käsihygieniaa.

📌 Älä tule sairaana tai karanteenissa vastaanotolle. Voit peruuttaa aikasi matalalla kynnyksellä vielä samanakin päivänä ilman lisämaksuja.

📌 Muista, että näillä ohjeilla suojaat itseäsi, muita Fysio Unleashin asiakkaita sekä hoitohenkilökuntaa.

📌 Seurataan tilannetta ja edetään päivä päivältä THL:n ohjeistusten mukaan.

Aurinkoista kevään jatkoa!

// Fysioterapeutti & Hieroja Kaisa Urbanus

Rescue - kampanja 14 - 15.12.2019!

Fysio Unleashille avautui hieno mahdollisuus tehdä yhteistyötä Nobody’s dog – yhdistyksen kanssa, joka tekee tärkeää työtä ja auttaa Serbian kodittomia koiria Suomessa ja paikan päällä Serbiassa. 14 – 15.12. 2019 vapaaehtoiset järjestävät Haagan Lämpiössä perinteisen joulutorin, jonka tuotot menevät eläinten auttamiseen. Tapahtumaan voit tutustua lisää TÄÄLLÄ. Fysio Unleash osallistuu  lahjoittamalla 14 – 15.12.2019 Haagan joulutorilla ja Fysio Unleashin verkkokaupassa myydyistä lahjakorteista 50% Nobody’s Dogin tärkeään työhön.

Hanki pukinkonttiin lahjakortti ja tuet tärkeää eläinsuojelutyötä! 

Isänpäivän kunniaksi lahjakortit 60min hierontaan 40€!

1.11.2019

Isät on tärkeitä!  Isänpäivä on aivan nurkan takana sunnuntaina 10.11.2019. Isänpäivän kunniaksi 60min Hieronnan lahjakortit nyt hintaan 40€!

Lahjakortti käy Vantaan Rajakylän vastaanotolla 12kk ostopäivästä. Tarjous on voimassa 1. – 10.11.2019.

Voit ostaa lahjakortin Vantaan Rajakylän vastaanotolla tai netissä, jolloin saat lahjakortin ladattua koneellesi heti maksun jälkeen.

Opiskelija- ja eläkeläisalennukset fysioterapiasta ja hieronnasta.

2.10.2019

Päätimme, että jatkossa tuemme ihania opiskelija- ja eläkeläis – asiakkaitamme tarjoamalla -10 % alennuksen Fysio Unleashin fysioterapian & hieronnan normaalihinnoista. 

Edun saat varaamalla vastaanottoaikasi verkkosivujen ajanvarauksen kautta  / puhelimitse, jolloin aika maksetaan paikan päällä.  Timman kautta verkossa etukäteismaksaessa etu ei valitettavasti käytännön syistä ole voimassa. 

Kela - korvaukset fysioterapiakäynneistä.

2.8.2019 

Meillä on nykyään käytössä KELA:n suorakorvausmenettely eli lääkärin lähetteellä saat Kela-korvauksen fysioterapiasta suoraan vastaanotolla, jolloin maksettavaksi jää vain omavastuuosuus. Tarvitset tällöin 1. fysioterapiakäynnille mukaan lääkärin lähetteen ja Kela-kortin. Tervetuloa!